selidbe.org@gmail.com Telefoni: 064/3725-123 i 063/388-746

Usluge

selidbe

Montaža i demontaža nameštaja (ako imate deo nameštaja koji je veliki , i čini vam se da će vam predstavljati problem, nema razloga za brigu tu su naši radnici koji kao sto smo rekli mogu sve…umeju sve.  Svaku stvar koju je potrebno oni ce demontirati, a zatim namontirati i biće u najboljem mogućem stanju baš kao i pre. Daćemo sve od sebe da vaše pokućanstvo, knjige i.t.d budu najbolje moguće spakovani, u jake kartonske kutije, a uz ve to ako želite i dodatnu zaštitu, možemo ga umotati u zaštitnu foliju. Tim naših radnika pakuje vas nameštaj brzo, spretno i bezbedno. )

Besplatna procena (kontaktiranje, dolazak, i procenivanje se ne naplaćuje niti vas obavezuje da sarađujete sa nama.)

Garancija (i pored brze, kvalitetne, pažljivo i profesionalne odrađene selidbe, šteta moze da se desi. Verovatnoća je minimalna, ali ako se to ipak desi, odmah se utvrđuje cena štete i firma to odmah nadoknađuje.

Prevoz kasa, klavira, TA peći, mašina i dr. čini se predstavlja veliko  mučenje – nama i našim radnicima NE. Pored velikog iskustva i potrebne opreme mi imamo veliku želju da vam ponudimo naše usluge od srca i budemo uz vas kad smo vam najpotrebniji.

Odvoz nepotrebnih stvari (Dosadilo vam je, boli vas glava od starog i nepotrebnog nameštaja, nema razloga za brigu  – pozovite nas i taj “problem” ce biti kao rukom odnešen.)

Pakovanje (Ako želite da izbegnete najdosadniji posao pripreme za selidbu, a ne znate kako – evo rešenja, prepustite taj deo posla nama, i nećete se pokajati, jer ste sigurno u najboljim rukama!)